Tweeter button Facebook button Linkedin button
Ervaringen van Franchisers | PC50plus

PC50plus

PC50plus zoekt deelnemers

PC50plus - PC50plus zoekt deelnemers

Ervaringen van Franchisers

“Hartelijk bedankt voor alle toegezonden informatie. Ik ben druk bezig met alles te bekijken en te lezen Het materiaal ziet er goed uit allemaal. Hartstikke mooi dat jij dat allemaal al voor de franchisers ontwikkeld hebt zodat we niet allemaal het wiel opnieuw hoeven uit te vinden en ons kunnen focussen op het lesgeven.”

 

“Afgelopen week heb ik 300 flyers rondgebracht in seniorenflats.  Ook een klein artikeltje in het regioblad geplaatst. Een paar dagen later had ik 6 belangstellenden en 1 cursist. Ik start dus echt aanstaande woensdag met lesgeven. Ik verwacht komende week nog zeker een paar cursisten.

 

“Bedankt voor al het materiaal wat je mij hebt toegestuurd. Vanmorgen zijn ook de visitekaartjes bezorgd. Ik ben onder de indruk van het materiaal en hoe op alle diverse dingen mijn gegevens al zijn opgenomen en/of verwerkt. Heerlijk om over heel veel dingen niet echt meer te hoeven nadenken. Nu kan ik me met volle overgave “storten” op de PR. Het lesmateriaal ziet er ook goed uit en klaar om mee aan de slag te gaan.”

 

“Ik ben twee weken geleden begonnen met marketing met de verwachting dat ik over een paar weken zou kunnen starten . Maar ik kreeg al meteen een paar aanmeldingen dus ben ik afgelopen week begonnen. Ik ben ook gestart met persberichten. Daarnaast heb ik posters/flyers gemaakt, die ik in brievenbussen heb gedaan en op prikborden heb gehangen. De respons van beide is even groot.”

 

“Bedankt dat het materiaal “Foto’s bewerken” voor mij op tijd klaar is gekomen. Ik heb momenteel 10 leerlingen en 4 op de wachtlijst, omdat ik er niet meer op de ochtenden kwijt kan. Binnenkort start ik ook met een avond groep.

Ik stuur je bijgaand een foto van het persbericht dat in de krant heeft gestaan in het 50+ naar aanleiding waarvan er zeker 20 keer is gebeld. Het heeft me best overvallen want ik had niet al het materiaal klaar.”